Aderare

Pentru a te putea inscrie in Clubul de Crap Pelicanul trebuie sa completezi cererea de adeziune si sa achiti o taxa in lei egala cu contravaloarea a 100 euro la cursul BNR al zilei, in contul RO71CECEB30043ROL0481420 la CEC Piata Alba Iulia. In schimb vei primi carnetul de membru cu avantajele si obligatiile pe care trebuie sa le respecti.

 

Clubul de Crap Pelicanul, asociat cu administratia lacului Darvari, ofera membrilor clubului cursuri de initiere in carp fishing, concursuri periodice intre membrii clubului, concursuri cu alte cluburi si asociatii de pescuit, participari in concursuri nationale si internationale, ateliere de lucru, cursuri cu participarea unor pescari renumiti din tara si din strainatate, experimentarea unor retete si stiluri de pescuit, diverse feluri de monturi si tot ce inseamna legislatie in domeniu. De asemenea pune la dispozitia membrilor literatura de specialitate, filme, DVD-uri etc.

 

Membrii au obligatia de a respecta regulamentul clubului si legislatia tarii in domeniul mediului si pescuitului. De asemenea membrii clubului vor sprijini periodic admninistratia lacului Darvari pentru starpirea braconajului si respectarea protectiei mediului, fiind recompensati cu partide cu reducere sau gratuite.

 

Clubul de Pescuit Pelicanul va sponsoriza pe cei mai merituosi pescari pentru a participa la Campionatul National, Campionatul Mondial si alte concursuri interne si internationale dar niciodata pe membrii conducerii clubului decat in situatii de deplasari pentru organizari de conferinte, simpozioane si alte probleme organizatorice, nicidecum pentru competitii de pescuit.

 

Aceste sponsorizari vor fi atribuite din taxa de adeziune anuala cat si din atragerea altor fonduri (reclama, sponsorizari, organizari competitii, vanzari echipamente etc).

 

Pentru orice intrebari sau detalii nu ezitati sa sunati la tel: 0744 630 226 Victor Oana