Hotarari adunare generala

1 TAXA DE MEMBRU ………500 RON

2 SOLD DISPONIBIL LA 31 -01-2011……….4731,58 RON
3 CLUBUL PELICANUL VA PARTICIPA LA CAMPIONATUL NATIONAL INDIFERENT CINE VA FI ORGANIZATORUL .
Pentru definitivarea lotului ce va reprezrenta clubul se va disputa o manse de calificari la Darvari intre membrii clubului care doresc sa participe la Campionatul National .
Concursul va avea o durata de 96 ore si se va disputa in perioada 13 -17 aprilie 2011 .
Fiecare echipa va fi formata obligatoriu din cate doi concurenti .
Se vor forma 2 sectoare valorice ,iar stabilirea locurilor se va face prin tragere la sorti [ordinea ]iar sectoarele si locurile vor fi la alegere in functie de numarul tras la sorti [se trage sectorul iar apoi se alege locul ]
Se vor califica primele 3 echipe din fiecare sector ,locurile 1 si 2 vor da titularii iar locurile 3 vor intregi lotul .
Dupa desfasurarea mansei de calificare ,echipele calificate sunt obligate sa efectueze un antrenament de 72 ore pe lacul unde va fi prima mansa .Obligatoriu fiecare echipa din cele 6 vor avea minim un membru la antrenament .
Dupa desfasurarea primei manse echipa care va obtine cel mai slab rezultat va fi inlocuita cu echipa de rezerva [locul 4 din calificari ]
Daca una dintre echipe nu poate participa la antrenament sau mansa de calificare ,atunci obligatoriu va fi inlocuita cu echipa clasata in urma ei la mansa de calificari .
Dupa mansa 1 se va face obligatoriu un antrenament pe pista de concurs de minim 72 ore .
La antrenament va participa obligatoriu minim cate un membru din fiecare echipa .Daca din diverse motive una dintre echipe nu va participa la antrenament ,atunci aceasta echipa va fi penalizata cu descalificarea si eliminarea din lot .
Daca echipa se va califica in finala ,lotul pentru finala se va face in functie de rezultatul din mansa a doua ,respectiv echipa care a obtinut cel mai slab rezultat va fi inlocuita cu echipa de rezerva .
Daca din diverse motive una din echipe nu mai poate participa ,atunci ea va fi inlocuita cu echipa de pe locul 5 ,sau si mai departe cu echipa de pe locul 6 .
TOATE ACESTE HOTARARI SAU LUAT PRIN VOT DEMOCRATIC .

4 SA HOTARAT ORGANIZAREA UNUI CONCURS DE CARE SE VA OCUPA IN TOTALITATE BEBE MOISE ,VALI PETRE ,LAURENTIU MARIN SI COSTICA EMILIAN
5 SA HOTARAT ORGANIZAREA EDITIEI NUMARUL 2 A COMPETITIEI PELICANUL SI PRIETENII DE CARE SE VA OCUPA COSTICA EMILIAN ,DINU SORIN ,GABI SARBU SI NELU IONESCU .
6 SA HOTARAT ORGANIZAREA TRADITIONALULUI CONCURS INTRE MEMBRII PELICANUL DE CARE SE VA OCUPA IRINEL BUNICA ,DANIEL DUMITRESCU ,BARNEA MADALIN SI DAN MARINESCU .
CEI CE SE VOR OCUPA DE ORGANIZAREA COMPETITIILOR O VOR FACE PE BAZA DE VOLUNTARIAT SI AU FOST APROBATI CU UNANIMITATE DE VOTURI .

7 NOUA CONDUCERE A CLUBULUI VA FI FORMATA DIN

CENZOR …………………………..GABI SARBU
SECRETAR GENERAL …………….BARNEA MADALIN
VICEPRESEDINTI ………………..IRINEL BUNICA SI DINU SORIN [STATUTUL NU PREVEDE DECAT 2]
PRESEDINTE ……………………..OANA VICTOR .
ALEGERILE AU FOST FACUTE LA PROPUNEREA ADUNARII GENERALE SI CEI ALESI AU FOST ALESI IN MOD DEMOCRATIC PRIN VOT DESCHIS .
CONDUCEREA CLUBULUI VA FI COMPUSA DIN CONSILIUL DIRECTOR SI VA AVEA IN COMPONENTA PRESEDINTELE SI CEI 2 VICEPRESEDINTI [NUMAR IMPAR OBLIGATORIU ]
PENTRU FUNCTIA DE VICEPRESEDINTE A MAI FOST PROPUS SI VOTAT VICTOR SERBU ,DAR DIN CAUZA DE STATUT SI NUMAR PAR NU POATE FI VALIDAT PANA LA MODIFICAREA STATUTULUI .
SE VA MERGE LA NOTAR